Etusivu Kotitaloudet Teollisuus Ota yhteyttä Tietosuojaseloste

RAPID PIPE OY

Rapid Pipe Oy on vuonna 2005 perustettu LVI-alan erikoisliike, jonka toimialana on teollisuuden kunnossapito sekä LVI-alojen asennus-, huolto- ja korjaustyöt. Palvelemme ammattitaidolla niin kotitalous- kuin teollisuusasiakkaitakin. Kotitalousasiakkaita palvelemme pääasiassa Satakunnan alueella. Teollisuusasiakkaiden palvelualue on koko Suomi.

Kotitalousasiakkaana saat meiltä LVI-työt aina hanan vaihdosta tai putkivuodon korjauksesta suurempiin käyttövesi- ja patteriputkistosaneerauksiin.

Teollisuusasiakkaita palvelemme erilaisissa prosessiteollisuuden projekteissa tuottamalla instrumentti- ja pienputkiasennuksia.

Toimintaperiaatteemme on tarjota asiakkaillemme laadukasta, luotettavaa ja joustavaa palvelua tarvittaessa nopeallakin aikataululla kilpailukykyiseen hintaan.

PALVELUT KOTITALOUKSILLE

KÄYTTÖVESI- JA LÄMMITYSVERKOSTOREMONTIT AVAIMET KÄTEEN-PERIAATTEELLA

Käyttövesiputkiremontti nostaa talosi arvoa. Remontti on varmin tapa välttyä ikäviltä vesivahingoilta. Mikä parasta - käyttövesiputket on uusittava vain kerran talon elinkaaren aikana.

Asennamme uudet käyttövesiputket siistinä pintavetona, jolloin talon rakenteita ei tarvitse purkaa. Tällöin säästyy huomattavasti materiaali- ja työkustannuksia. Suoritamme kaikki tarvittavat läpiviennit huoneiden välillä. Vanhat käyttövesiputket tyhjennetään, tukitaan ja jätetään paikoilleen talon rakenteisiin.

Käyttövesiremontti kestää kohteesta riippuen 2-4 päivää. Remontin ajan talossa voi asua koko ajan. Vesihanat on käytössä lyhyitä käyttökatkoja lukuunottamatta. Remontin aikana ja päätteeksi siivoamme remontista aiheutuneen ylimääräisen pölyn ja roskat.

Käyttövesiremontissa käytetään komposiittiputkijärjestelmää. Järjestelmä on pitkäikäinen ja hygieeninen. Se soveltuu rakennusten käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmäputkituksiin sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Järjestelmä koostuu monikerroksisista komposiittiputkista ja liitinosista varusteineen. Järjestelmä kestää kaikkia vesilaatuja syöpymättä. Komposiittiputki soveltuu sellaisenaan pinta-asennukseen ilman pintakäsittelyä.

Kuva: Komposiittiasennus

Lämmitysverkostosaneerauksen voi toteuttaa kahdella tavalla. Mikäli patterit ovat toimintakuntoisia, niitä ei ole pakko uusia. Tällöin uusitaan pelkästään patteriputkisto venttiileineen ja termostaatteineen. Mikäli patteritkin ovat vaihdon tarpeessa, ne voidaan remontin yhteydessä uusia. Uusi patteriverkosto asennetaan vanhan rinnalle, jolloin vanha järjestelmä saa olla toiminnassa siihen asti, kun uusi kytketään käyttöön. Näin remontista aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asumiselle.

Uusi patteriverkosto toteutetaan pinta-asennuksena yleensä koposiittiputkella, tai vaihtoehtoisesti kupari- tai teräsputkella asiakkaan niin halutessa. Lämpöverkkoremontti kestää kohteesta riippuen 3-5 päivää.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys: Verohallinnon ohje

Muita palvelujamme

Asentajamme hoitavat toimeksiantoja kaikissa kokoluokissa aina hanojen vaihdosta laajempiin putkituksiin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki LVI-huolto, -korjaus ja -asennustyöt. Esimerkkejä palveluistamme:

Putkivuotojen korjaukset

Putkien asennus ja korjaus

Jäätyneiden putkien sulatus

Viemärinavaukset

LVI-kalusteiden asennus

Lämminvesivaraajien asennukset

Lämmityskattiloiden asennukset ja vaihdot

Lattialämmityksen asennus

Hanojen asennus

Vesipostien asennus

PALVELUT TEOLLISUUSASIAKKAILLE

Toteutamme pitkäaikaisella kokemuksella ja kilpailukykyisellä hinnoittelulla teollisuuden instrumenttiasennukset ja pienputkiasennukset.

Toimimme pääasiassa alihankkijoina suurempien yritysten apuna teollisuuden sekä suurissa että pienemmissä projekteissa. Vuosien varrella yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm. Bilfinger Industrial Services, Insta, Neste Oil, YIT, ARE ja Uudenmaan Projektiasennus Oy.

Kokemusta meillä on instrumenttiasennuksista mm. Nesteen Porvoon jalostamon lukuisissa seisokeissa, Suomenojan voimalaitoksella, Kotkamills Oy:n paperitehtaalla, Porin Prosessivoiman voimalaitoksella, Haminan Sataman öljynjalostamolla. Näytelinjojen ja näytekeskusten putkituksista meillä on kokemusta mm. Helen Oy:n Salmisaaren voimalaitokselta, Tolkkisten kattilalta, Porin Aittaluodon voimalaitokselta ja Vuosaaren voimalaitokselta.

Ota yhteyttä

Myllykuja 1-3 as 2, 28400 ULVILA
044-5114 145
raimo.leppanen[at]rapidpipe.fi

REKISTERISELOSTE

1. Rekisteriseloste
2. Rekisterinpitäjä

Rapid Pipe Oy
Myllykuja 1-3 as 2
28400 Ulvila
Y-tunnus: 1963756-2
Puhelin: 044-5114145
asiakaspalvelu [at] rapidpipe.fi

3. Rekisterin nimi

Rapid Pipe Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin piiriin kuuluvia tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja palvelujen tuottamiseen

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

- Nimi

- Osoite

- Sähköpostiosoite

- Matka- ja/tai muu puhelinnumero

- Organisaatio ja asema

- Organisaation osoitetiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot saadaan asiakkaalta itseltään

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaisten niin edellyttäessä

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaisten niin edellyttäessä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Atk-aineisto säilytetään palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuna. Pääsy henkilötietoihin myönnetään vain, jos se on tietojen käsittelyn kannalta välttämätöntä. Kaikki henkilötietojen käsittelijät ovat vaitiolovelvollisia.

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna kohdassa 2 ilmoitetulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, jos rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kerran vuodessa.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus vaatia Rekisterinpitäjää oikaisemaan, poistamaan tai täydentämään rekisterissä oleva, tietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto ottamalla yhteys kohdassa 2 ilmoitettuun rekisteriasioista vastaavaan henkilöön.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröity on itse vastuussa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Rekisteröidyn tulee ilmoittaa, mikäli hänen antamissa tiedoissa tapahtuu muutoksia. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointiin.